Moldova săracă şi dezbinată

Moldova săracă şi dezbinată

09/05/2016

Organizaţia ALDE Iaşi se declară nemulţumită de felul în care s-a desfăşurat întâlnirea de luni dintre reprezentanţii regiunii Moldova şi cei ai Guvernului României. Liberalii nu reproşează nimic celor de la Bucureşti ci reprezentanţilor judeţelor Moldovei, care au venit la Iaşi cu scopul de a face lobby proiectelor de interes local şi nu regional.

Candidatul ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi, Radu Botez, a declarat că a plecat cu un gust uşor amar de la întâlnirea cu premierul Dacian Cioloş, care s-a derulat în Aula Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi. Liberalul a spus în cadrul unei conferinţe de presă că este nemulţumit de discursurile primarilor, preşedinţilor de consilii judeţene şi ale parlamentarilor din regiunea Moldova.

Radu Botez a mai precizat că unii reprezentanţi ai judeţelor din regiune, precum cei de la Piatra Neamţ şi o parte dintre cei de la Iaşi, au fost mai echilibraţi în intervenţiile lor, punând în lumină şi proiecte de interes regional.

Pe de altă parte, liberalul a spus că a fost plăcut surprins de nivelul de pregătire cu care s-au prezentat reprezentanţii Executivului, inclusiv prim-ministrul Dacian Cioloş.

Cosmin Dan

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<