ROCK’N’IASI INDOOR 2018

24/10/2018

Ca în fiecare toamnă, festivalul Rock’N’Iași revine la Casa De Cultură a Studenților din Iași. Va fi a doua ediție a festivalului din acest an. Prima a fost una de tip „Open Air” și a avut loc în perioada 18-20 Mai la Pârtia De Schi din zona Copou. Ediția „Indoor Edition” va avea loc în perioada 26 -28 Octombrie.

Organizat şi coordonat de către Casa de Cultura a Studentilor Iași, proiectul are ca obiectiv încurajarea activă, dezvoltarea şi sprijinirea debutului artistic al tinerilor pe scena muzicii rock, atât în România cat şi în străinatate.

Casa de Cultură a Studenţilor a reuşit să crească un eveniment. Am crescut frumos. Trebuie menţinut acest festival în continuare pentru că este un festival care încă atrage tineri, tineri care au anumite formaţii preferate, rockul se dezvoltă de la an la an” sustine Adrian Căliman, organizator. 

Mediul organizat şi de renume pentru comunitatea rock naţională conferă muzicienilor posibilitatea de a evolua şi de a se face remarcaţi, oferind, în acelaşi timp atât spectatorilor cât şi iubitorilor de muzică rock, un spectacol de neuitat. Nici la această ediţie nu lipsesc trupe de valoare internaţională, urcând pe scena festivalului. Pe cele două scene din sălile Gaudeamus și Dublin vor urca trupe din România, Moldova, Italia, Grecia și Bulgaria. Pentru prima dată, trupa italiană Elvenking va susține un concert în cadrul festivalului.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.