Zile Codreniene în anul centenarului

08/11/2018

Zilele unei școli gimnaziale din Iași sărbătorite în an centenar. Școala Gimnazială ”Mihai Codreanu” sărbătorește altfel zilele școlii în această perioadă. Prin evenimentul ”Gânduri Și Trăiri Codreniene În anul Centenarului” se marchează zilele școlii în această lună.

Gândurile și trăirile elevilor și profesorilor sunt împărtășite altfel în aceste zile. Evenimentul care marchează zilele Școlii Gimnaziale Mihai Codreanu Iași a unit părinți, profesori și copiila ceas de aniversare.

„Eu gândesc că ziua școlii trebuie trăită împreună, elevi, profesori, părinți și atunci sigur că ne-am orientat spre o activitate de a fi împreună și ceea ce vedeți astăzi demonstrează că noi suntem împreună” a afirmat Constantin Șerban, director Școala Gimnazială „Mihai Codreanu”.

Deși potențialul unor elevi nu este atât de mare pentru a-și menține educația, aceștia nu încetează să aducă rezultate bune la învățătură.

„Trecând peste aceste lucruri, școala obține rezultate bune. Am menționat că la nivel național am obținut rezultate prin clasa de judo am obținut rezultate la olimpiada de limbă și literatură română la nivel județean am obținut locul unu la concursurile județene și municipale”a completatConstantin Șerban, director Școala Gimnazială ”Mihai Codreanu”.

După atenția acordată evenimentului, zilele școlii gimnaziale s-au finalizat cu o masă caldă pentru elevi.

Mădălina Cronț/ Marcel Cilibiu

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<