Mesaj către Criton

28/03/2019

Mesajul către Criton este lansat de către poetul Vasile Burlui, care revine în atenția iubitorilor de poezie cu un nou volum. Evenimentul cultural s-a desfășurat la Librăria Cartea Românească din Iași, și a devenit o practică ca săptămână de săptămână să fie lansate noi apariții editoriale sau să se realizeze întâlniri cu scriitori de prestigiu.

Universitarul ieșean se află la cel de-al XVI-lea volum de poezie și a intrat în atenția criticii literare pentru mesajele pe care le transmite în cadrul operei realizate.

Se apreciază că mare parte din creația poetului Vasile Burlui este în apropierea epocii lui Macedonski, însă, cu o cromatică și dimensiune specială proiectată în mitologia străveche. a declarat Ion Holban, critic literar

Concert branderburgic, Câmpiile Okavango, Sărutul leprosului și 21 de poeme sunt creațiile literare ale poetului din ultimii ani. a susţinut Livia Iacob, critic literar

 

Volumul a văzut lumina tiparului cu sprijinul prestigioasei edituri Cartea Româneascăa declarat Vasile Burlui, autor

Poetul cu opera sa, care includ și două volume traduse în limba franceză a participat la numeroase festivaluri și târguri de carte în țară și peste hotare.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<