APROAPE 300 DE TURIȘTI AU TRĂIT CLIPE DE GROAZĂ ÎN BUCOVINA

19/06/2019

   Mocănița Huțulca, plină cu turişti, se întorcea către Moldovița după o plimbare de poveste. Coşmarul oaspeţilor a început în momentul în care un localnic în vârstă de 44 de ani a blocat calea ferată cu mașina și a pus bolovani pe linie. Bărbatul, originar din localitatea Moldoviţa, a început să arunce şi cu pietre în trenul în care se aflau în jur de 300 de turişti.  Scena s-a repetat de câteva ori.

   “A parcat maşina pe linie, deşi ştia că trebuie să treacă trenul şi noi am dat semnal de oprire. A pus pietre la kilometrul 4 ca să nu mai vină locomotiva la vale şi să deraiem.” a declarat Vasile Brusturi, ghid Mocănița Huțulca

   Ajunși în cele din urmă la destinație, oamenii au mai avut parte de o altă neplăcere: bărbatul agresiv după ce şi – a abandonat mașina pe calea ferată s-a dus cu bicicleta în parcarea din apropierea gării din localitate, unde turiștii își lăsaseră mașinile, trăind cauciucurile mai multor autoturisme. Oamenii, revoltaţi, au anunţat autorităţile.

   Suspectul este anchetat penal pentru distrugere și deocamdată nu se știe de ce a recurs la aceste gesturi extreme.

   În plus, reprezentanţii Mocănitei din Bucovina spun că vor depune plângere împotriva individului pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<