PIESA DE TEATRU APOLODOR

08/10/2019

Marți, pe scena teatrului ”Luceafărul” din Iași, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr, s-a jucat piesa de teatru „APOLODOR” de către actorii Teatrului Țăndărică din București.

Spectacolul ”Apolodor” este realizat după textul poetului, prozatorului și dramaturgului Gellu Naum și întruchipează povestea unui pinguin de la circ, căruia i se face dor de ,,frații săi din Labrador”, și pornește în călătoria vieții lui spre casa natală. Supus unui drum greu, trecând prin multe primejdii și situații limită care țin publicul spectator cu sufletul la gură, Apolodor reușește să ajungă la familia sa. Turneul Apolodor a ajuns în cel de-al III-lea oraș din țară pe lângă Arad și Timișoara, iar actorul Dan Codreanu ne-a împărtășit din expriența sa cu micul public.

Ultima zi a Festivalului Internațional de teatru pentru Publicul tânăr ediția a XII-a este pe 10 octombrie , și aduce în scenă  povestea nemuritoare a lui Carlo Collodi, Pinochio într-o viziune plină de sensibilitate, mai actuală ca niciodată.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.