PINOCCHIO ÎN VIZITĂ LA TEATRUL LUCEAFĂRUL

10/10/2019

În ultima zi a festivalului internaţional de teatru pentru publicul tânăr, de la ora 11:00 în sala mare a teatrului Luceafărul, Pinocchio a primit viaţă chiar în faţa copiilor veniţi să vadă spectacolul celor de la Teatrul Puck din Cluj. Gepetto l-a construit pe micuţul Pinocchio, iar zâna cea bună i-a dat viaţă spre deliciul micilor spectatori care au urmărit cu atenţie peripeţiile educative prin care a trecut micuţul băieţel din lemn.

Teatrul Puck din Cluj-Napoca a prezentat un adevărat recital păpuşăresc, personajul principal fiind o păpuşă de tip bunraku mânuită la vedere de doi tineri păpuşari iscusiţi. Povestea lui Pinocchio pusă în scenă de regizorul Călin Mocanu, după un text de Carlo Collodi s-a împletit perfect cu minunata scenografie semnată de Sandu Marian. Din distribuţie fac parte actorii Ramona Atănăsoaie, Andra Ștefan, Robert Gutunoiu, Călin Mureșan, Andreea Bolovan, Angelica Pamfilie și Ionuț Constantinescu iar muzica a fost creată de Dan Bălan

Ediţia cu numărul 12 ce are titlul „Libertate” este diferită de cele din anii anteriori. Deja din ultima zi a festivalului, Teatrul Luceafărul pregăteşte deja următoarea ediţie.

La eduţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr, au participat peste 500 de artişti din 28 de ţări. Pregătiţi pentru satisfacerea publicului tânăr au interpretat spectacole inedite printre care se numără şi sceneta Pinocchio la Teatrul Luceafărul.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.