Despre politici de coeziune, cu Asociația EuroDemos

12/11/2018

Și la acest final de săptămână Asociația EuroDEMOS  a continuat să informeze ieșenii privind impactul politicii de coeziune a Uniunii Europene în Iași și avantajele pentru România că stat membru al Uniunii Europene. Activitățile au fost de tip punt de informare în diferite zone ale municipiului.

Punctele de informare au fost organizate  în Parcul Voievozilor și în Piața Unirii. De dată această, ieșenii au aflat despre proiectele care s-au realizat în Iași cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională, Fondul de Coeziune și Fondul Social European.

„Echipa EuroDEMOS a organizat si flashmoburi pentru a atrage atentia cetatenilor asupra punctelor de informare. Cei peste 50 de copii si tineri participanti au avut costumatii special create pentru aceste evenimente, pelerine si tinute in culorile drapelului Uniunii Europene. Acestia au defilat cu drapelele statelor membre UE si au impartit baloane si calendare iesenilor. Cetatenii au fost invitati sa se informeze privind politica de coeziune si proiectele realizate in Iasi cu fonduri europene. Participantii la activitate au primit materiale informative, iar opiniile lor au fost notate de promotori”, a declarat Ana Cristina Zacornea, Director Executiv EuroDemos.

Activitățile de tip punct de informare sunt organizate în proiectul ”Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene”, proiect implementat de Asociația EuroDEMOS cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.