TV Live

Pentru a putea viziona transmisiile Apollonia TV vă recomandăm să folosiţi browser-ul Mozilla Firefox şi să aveţi instalat ultima versiune de Adobe Flash Player.

4 Comments so far

Jump into a conversation
 1. adrian
  #1 adrian 4 aprilie, 2017, 19:37

  va rog sa reveniti la formatul de transmisie pe internet sau in format m3u8 , ca sa va putem urmari si pe tv-urile cu WEBOS3.0. In formatul in care transmiteti in prezent acuma nu merge.

  Reply this comment
  • admin
   admin 5 aprilie, 2017, 08:41

   Multumim pentru comentariu. O sa transmitem mai departe mesajul dvs. celor de la tehnic. O zi buna!

   Reply this comment
 2. adriluc
  #2 adriluc 7 februarie, 2018, 15:09

  in varianta RMTP nu merge pe smart tv LG.

  Reply this comment
 3. Elena
  #3 Elena 3 martie, 2018, 00:49

  Apollonia Tv, o televiziune number one in Iasi si in intreaga Moldova… Emisiuni bune dar si mai putin bune.. Iertati ca spun parerea dar Florin Luchian nu prezinta bine, tremura, se balbaie, citeste de pe foaie si formula de salut, la fel si Stirista Filip Ioana nu are prezenta cam acopera ecranul tot…sunt fete chiar in tv f frumoase.. De citit nu mai zic.. In fine poate nu sunt alte persoane mai cu experienta… In rest o televiziune f buna. Pe Rds va vrem. Mirajul muzicii o emisiune ffffff buna, Andreea Barbieru prezinta ff frumos, dictie, prezenta, finete, eleganta, are cuvintele la ea… In fine… Caleidoscopul e ok iar… Editiile de dimineata cu Darii ok… In fine Seara buna!

  Reply this comment

<