101 ANI DE LA ÎNFIINTAREA UZPR

24/01/2020

Pe data de 11 ianuarie 2020 s-au împlinit 101 ani de la înființarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania, fondată sub protecția spirituală a lui Mihai Eminescu.

Astăzi, 24 ianuarie în sala de conferințe a Hotelului Ramada a avut loc întâlnirea membrilor UZPR cu președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania, cunoscutul ziarist Doru Dinu Glavan.

Președintele uniunii se află la Iași în cadrul unui turneu realizat la sediul filialelor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania din țară, în scopul cunoașterii obiectivelor, intereselor și activității filialelor, în scopul generalizării bunei experiențe asociative a jurnaliștilor profesioniști. Cu acest prilej, președintele Doru Dinu Glavan a acordat distincții de excelența filialei Iași a UZPR precum și unor membri ai acesteia pentru contribuția valoroasă adusă în promovarea principiilor fundamentale ale deontologiei jurnalistice.

Cu aceasta ocazie, Universitatea Apollonia din Iași, Facultatea de Științe ale Comunicării precum și postul de televiziune Apollonia TV și Apollonia radio au primit placheta centenarului Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Romania.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.