60.000 SARMALE AU FOST OFERITE PELERINILOR SOSIȚI LA IAȘI

14/10/2019

În această dimineață începând cu ora 9 jumătate, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe scena amplasată în fața Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a fost săvârșită Sfânta Liturghie Arhierească de către Înalpreasfințitul Necatrie, mitropolitul din Corfu, alături de episcopi și mitropoliți din România.

Imediat după terminarea slujbei, pelerinii au fost așteptați la masă. Voluntarii au lucrat la foc continuu mai bine de 36 de ore pentru ca cele 60.000 de sarmale să poată fi împărțite pelerinilor care au trecut pe la racla cu moaștele Sfintei Parascheva.20.000 de sarmale au fost pregătite de bucătăresele și voluntarii de la cantintele și căminele care se află sub conducerea DAS, iar restul de alte firme de catering.

Un mesaj pentru pelerinii care au venit Ia hramul Sfintei Parascheva a venit și din partea primarului Municipiului Iași, Mihai Chirica. Racla cu moaștele Cuvioasei Parascheva va rămâne pe baldachinul din curtea Catedralei Mitropolitane până se va închina și ultimul credincios.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.