A ales alt drum politic

19/09/2018

Deputatul Mihaela Huncă, care a demisionat în urmă cu două săptămâni  din Partidul Social Democrat, a depus cererea de adeziune la Partidul Pro România. Semnarea adeziunii a avut loc la Botoşani, în prezenţa preşedintelui Pro România, Victor Ponta, anunţul fiind făcut în cadrul unei întâlniri cu membrii şi simpatizanţii acestei formaţiuni politice.

Fostul deputat PSD de Botoşani, Mihaela Huncă a trecut la Partidul Pro România. Aceasta şi-a depus, luni, adeziunea la partidul condus de Victor Ponta şi a spus că actul făcut este unul de normalitate. Huncă a precizat că a ales să facă parte dintr-o echipă care respectă valorile autentice, o echipă căreia îi pasă de cetăţeni. Prezent la Botoşani, preşedintele Pro România s-a arătat încântat de faptul că Mihaela Huncă s-a alăturat echipei.

Mihaela Huncă este primul parlamentar social-democrat care părăseşte partidul după alegerile din decembrie 2016.  Deocamdată, aceasta a spus că rămâne simplu membru în Pro România şi nu îşi doreşte funcţii de conducere.

Carmen Stan

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.