A ațipit și s-a răsturnat cu mașină

16/11/2018

Un grav accident de circulație s-a produs,  astăzi dimineață, pe raza localității Victoria din  comună Stauceni, în urmă căruia un polițist de  frontieră a fost rănit.  Bărbatul se întorcea de la serviciu la volanul unei  mașini de teren.  Din cauza oboselii, acesta a adormit la  volan, a pierdut controlul autoturismului, s-a izbit  puternic într-un cap de pod și s-a răsturnat.

Polițistul a rămas încarcerat, fiind scos de  pompieri și preluat de ambulanță.  La locul respectiv au ajuns echipaje de  pompieri, poliție și cadre medicale de la  ambulanță. În autoturismul de teren a rămas încarcerat  conducătorul auto care este polițist de frontieră și  se întorcea de la serviciu.

Pe fondul oboselii, acesta a adormit la  volan, a pierdut controlul mașinii, s-a izbit într-un  cap de pod și apoi s-a răsturnat. Niște șoferi care circulă pe aceeași direcție au  sunat la 112. Bărbatul a fost scos de pompieri și preluat de  ambulanță. În paralel, polițiștii de la rutieră au  făcut cercetări la față locului.  În cauza s-a făcut un dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă.  Polițistul de frontieră rănit în accident a rămas în  grijă medicilor.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.