ACCIDENT FEROVIAR LA DOROHOI

22/08/2019

   Accident feroviar în municipiul Dorohoi din  judeţul Botoşani.

   Un tren în care se aflau 30 de călători a deraiat,  după ce a lovit un camion încărcat cu cereale. Şi asta după ce şoferul camionului a încercat să traverseze calea ferata chiar prin faţa trenului, fără să respecte semnificaţia indicatorului rutier. În urma impactului puternic trenul a deraiat,  iar remorca camionului s-a răsturnat.

   Şoferul camionului nu a păţit nimic. Rănit uşor a  fost şeful de tren, un bărbat în vârstă de 48 de  ani. Cât despre călători, aceştia au ieşit singuri din tren. Au tras doar o sperietură groaznică.

   O cameră de supraveghere amplasată  pe o clădire privată din Dorohoi a surprins  momentul producerii accidentului feroviar. Imaginile arată cum şoferul camionului  încărcat cu cereale a trecut peste calea ferată  fără bariere fără a schiţa vreun gest că ar  intenţiona să oprească. 

   Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Şoferul camionului a fost testat cu etilotestul,  rezultatul fiind negativ. Cât timp poliţiştii de la  rutieră au făcut cercetări la faţa locului traficul a  fost deviat pe o rută ocolitoare.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.