ACCIDENT GRAV LA IEŞIREA DIN FLĂMÂNZI

04/10/2019

Accident urmat de incendiu, aseară, la ieşirea  din Flămânzi. O maşină a luat foc, după ce şoferul, un bărbat de  42 de ani, aflat sub aburii alcoolului, a pierdut  controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent într-un camion care circula  regulamentar. Cum autoturismul a fost cuprins de flăcari, la faţa  locului au fost chemaţi pompierii. Până să ajungă aceştia un pompier aflat în timpul  liber, Marian Covaliu, a intervenit pentru  stingerea incendiului care se manifesta la  compartimentul motor al maşinii. În urma impactului, conducatorul auto al autoturismului a fost rănit. Acesta a fost testat  cu etilotestul valoarea indicată fiind de 1,26  la  mie.

În zona în care a avut loc accidentul rutier au ajuns  echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri. Conducătorul autoturismului, de beat ce  era, a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent într-un camion care circula  regulamentar. În urma impactului, maşina a fost cuprinsă  de flacari, iar un pompier aflat în timpul liber,  Marian Covaliu, a intervenit pentru  stingerea incendiului care se manifesta la  compartimentul motor al autoturismului, până la sosirea colegilor.

Poliţiştii de la rutieră şi criminaliştii au făcut  investigaţii la locul cu pricina. Şoferul de 42 de ani se afla sub influenţa alcoolului. Ulterior acesta a fost transportat la  spital. Şoferul camionului nu a fost rănit în urma  impactului. Cât timp s-au făcut cercetari la locul accidentului, în zonă s-a circulat cu restricţie.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.