AGLOMERAȚIE LA SERVICIUL DE PERMISE AUTO DIN BOTOȘANI

11/03/2020

Aglomerație de nedescris la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto din Botoșani, iar nimeni nu se teme de coronavirus.
Sute de oameni stau zilnic la rând pentru a eliberarea permisului de conducere, pentru a înscrie mașinile în circulație sau pentru a da proba teoretică a examenului auto, fară nicio măsură de protecție împotrivă noului virus. Instituția prefectului nu a pus la dispoziția populației sau a funcționarilor dezinfectanți sau alte materiale care ar putea preveni boala.

De dimineață până la închiderea programului, ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor sunt foarte aglomerate.
Oamenii își suflă în ceafă unul altuia, fie că sunt sănătoși sau bolnavi. Teama de coronavirus este foarte mică.
În schimb, Instituția prefectului, cea în subordinea căreia funcționează serviciul de permise și înmatriculări, nu a luat nicio măsură pentru prevenirea transmiterii unor boli, fie către funcționari, fie către cei care stau la ghișee. Prefectul Alexandru Colbu s-a limitat la a cere că la ghișeu să se prezinte doar cei cu programare.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor este una dintre cele mai aglomerate instituții publice din Botoșani, că urmare a serviciilor de larg interes pe care le oferă populației

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.