Apollonia Tv, în casele ieșenilor

Apollonia Tv, în casele ieșenilor

04/07/2016

Universitatea „Apollonia” din Iași a lansat oficial, la finele săptămânii trecute, postul de televiziune Apollonia TV. Evenimentul a constat într-un spectacol de varietăți, care a avut loc pe 1 iulie pe scena Teatrului Luceafărul din Iaşi. La spectacol au participat atât interpreți de muzică ușoară şi  muzică populară, cât și din aria muzicii clasice, personalităţi renumite pe plan național, dar și tineri debutanți.

Apollonia TV este un post care caută să surprindă, atât prin buletinele de știri cât și prin emisiuni, aspectele culturale, sociale și de divertisment ce marchează actualitatea ieșeană.

„Trustul de presă, căci despre asta vorbim, trebuie să acopere exact ceea ce lipsea Iașului. Sunt mai multe posturi serioase de televiziune in Iași, dar cred că segmentul pe care și l-a ales – acela de post de televiziune îndeosebi  cultural, vine să completeze foarte bine panoplia media de care avea nevoie Iașul.“ – Mihai Chirica, primarul municipiului Iași.

Cei care caută o alternativă media care ia pulsul vieții socio-culturale ieșene, pot lua în considerare Apollonia TV, al cărei program este transmis de operatorul UPC România, pe canalul 62.

„Ăsta este rolul unei televiziuni, să ne arate ce e bine și ce e rău. Am văzut că scopul televiziunii Apollonia este să educe Iașul de la mic la mare, să ajute și să sprijine tinerii, să le arate cum să lucreze, să ne arate lucruri frumoase pe care eu le-am văzut intotdeauna la Apollonia.“ – Camelia Bogdănici, deputat UNPR Iași.

Trustul de presă al universității Apollonia din Iași funcționează, totodată, și ca Platformă de Instruire Practică a Facultății de Științe ale Comunicării, unde studenții au șansa de a participa la programe de practică media.

„Eu cred că acest post era necesar în Iași, cred că va avea un ecou important asupra locuitorilor Iașului și ai județului. Sper și mă rog să aibă durată și să realizeze emisiuni de mare calitate.” – Nicolae Tzone, scriitor.

Apollonia TV promite ieșenilor o grilă de programe care să exploreze toate palierele vieții ieșenilor, fie că vorbim de latura educativ-culturală, ori de cea socio-politică.

Andrei Alecsa

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.