Autotren rupt în două în apropiere de Iaşi

19/03/2019

Un TIR s-a rupt în două, un altul s-a oprit în curtea unui localnic, iar o dubiţă a fost făcută praf.  Nu. Nu este un scenariu de film. Este vorba despre un accident rutier care a avut loc în localitatea Răducăneni. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

 

În doar câteva secunde, circulaţia rutieră a fost oprită pe Drumul Naţional 28, care leagă Albiţa de Iaşi, pe raza localităţii ieşene Răducăneni.

 

”Am înţeles că ăla de acolo şi cu ăla de aici au fost după cereale. Amândoi urcau la deal. Cel care a coborât a pierdut controlul, l-a atins pe acesta prima dată, pe partea dreaptă, după care acesta şi-a pierdut controlul şi a intrat în curte la mine. Acolo era cineva care stătea lângă betonieră. Era băgată în priză. A sărit poarta cu tot cu stâlp în betonieră. Omul acela a fugit. Eu cu 5 minute ieşisem şi plecasem la vale.”

 

La Răducăneni au fost trimişi zeci de pompieri. Ei au fost însoţiţi şi de ambulanţe cu medici.

 

La fața locului s-au găsit trei victime: o persoană decedată, una încarcerată și conștientă iar cea de-a treia a fost scoasă înaintea sosirii echipajelor.

”Şoferul de 31 de ani are fractură deschisă la nivelul antebraţului stâng şi o fractură deschisă la nivelul femurului stâng. Cel de 42 de ani are plăgi contuze la nivelul capului şi la nivelul braţului, antebraţului şi mâinii stângi. Ambii sunt stabili hemodinamic, sunt conştienţi şi vor fi exploraţi clinic şi paraclinic. …..Va fi transferat către Neurochirurgie.” –a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi

 

Se pare  că vinovat de producerea accidentului este şoferul TIRului încărcat cu materiale de construcţii.

 

Anda Matei, imagini foto: ISU Iaşi

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.