AVANPREMIERA PELICULEI ”MONȘTRI” LA CINEMA ATENEU IAȘI

27/09/2019

Singurul film românesc prezent anul acesta la Festivalul de Film de la Berlin, lungmetrajul “Monştri” în regia lui Marius Olteanu a avut avanpremiera joi la Cinema Ateneu, în prezenţa actorului principal, Cristian Popa.

Filmul “Monştri”, a cărui regie e semnată de Marius Olteanu, a luat până acum multe premii, printre care Premiul Publicului oferit de ziarul Tagespigel, premiul de debut la TIFF, Marele Premiu la Sofia, iar în Muntenegru a obţinut premiul pentru cel mai bun scenariu. Filmul, ai cărui protagoniști sunt Judith State şi Cristian Popa, a luat până acum multe distincții, printre care Premiul Publicului al ziarului Tagespigel, premiul de debut la TIFF, Marele Premiu la Sofia, și Premiul pentru cel mai bun scenariu în Muntenegru. Pelicula  a fost prezentată la 15 festivaluri şi va participa la numeroase selecţii şi competiţii cinematografice şi în anul următor.

“Monştri” prezintă o zi din viaţa a unui cuplu de tineri căsătoriţi prin prisma impactului pe care convingerile și opțiunile lor de viață îl au asupra familiei și societății.

Actorul principal în rol masculin Cristian Popa, absolvent al Universităţii “George Enescu” din Iaşi, secţia Teatru,  a declarat că a fost o adevărată provocare să joace în rolul principal din “Monştri”, primul său lungmetraj în rol principal si primul lungmetraj al regizorului Marius Olteanu. ”Filmările au fost foarte intense, iar construcția personajelor a reprezentat o acumulare zilnică”, a adăugat actorul.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.