Brățări electronice purtate de pacienți la Spitalul Botoşani

28/02/2019

Brățările electronice care au eliminat erorile din  spitale și au ușurat munca medicilor au fost  introduse și la Botoșani.

 

De câteva zile, fiecare pacient primește la  internare o astfel de brățară care conține  numele, dată nașterii, grupa sanguină și  alergiile pe care le are persoană respectivă.

 

Principalul avantaj este că sunt eliminate  confuziile și, de asemenea, dispare riscul  administrării unui tratament greșit.

 

După ce se prezintă la Urgențe și se internează, pacienții din județul Botoșani primesc brățări  electronice roșii sau albe, pe care sunt stocate date  importante despre ei, precum numele, dată  nașterii, numărul foii de observație, grupa  sanguină, dacă este alergic și secție în care  se internează.

 

Brățările sunt unice și trebuie purtate permanent de bolnavi pe toată perioada spitalizării.

 

Aceste brățări au un rol important, spun medicii.

 

Principalul avantaj este că sunt eliminate  confuziile și, de asemenea, dispare riscul  administrării unui tratament greșit. Și nu  numai.

 

În spitatele din țară, brățările electronice se  folosesc de mai mult timp și grație lor, au scăzut  erorile medicale și tratamentele administrate  greșit.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.