,,Când visăm”, în premieră la Iaşi

,,Când visăm”, în premieră la Iaşi

26/07/2016

La Teatrul pentru copii şi tineret „Luceafărul” din Iaşi se pregăteşte o nouă piesă, iar înainte de premiera oficială din toamnă, spectacolul va avea o repetiţie generală cu public. Accesul la acest spectacol se face pe baza unui bilet al cărui preţ e unul simbolic, de doar cinci lei.

Conducerea Teatrului pentru copii şi tineret ,,Luceafărul” din Iaşi propune spectatorilor care nu au plecat încă în vacanţă, o întâlnire pentru o repetiţie generală cu public, la premiera piesei de teatru ,,Când visam…”, în regia lui Kerstin Pell şi Verena Koch. Pasionaţii de teatru  sunt aşteptaţi vineri 29 iulie, de la ora 19, la sala mare a Teatrului, pentru un spectacol inedit.

,,Când visăm este o nouă coproducţie  a Teatrului pentru copii şi tineret ,,Luceafărul”, Iaşi, iar una din direcţiile noastre de dezvoltare artistică este colaborarea cu regizori din alte spaţii culturale, pentru că asta stimulează actorii teatrului să se familiarizeze cu alte stiluri de a face teatru, cu alte şcoli teatrale şi de a oferi publicului ieşean posibilitatea de a se racorda la tendinţe europene”, a declarat Oltiţa Cîntec, director artistic Teatru Luceafărul Iaşi.

De această dată, partenerul în acest proiect este Centrul Cultural German Iaşi, cu sprijinul căruia vor fi prezente la Iaşi regizorul Verena Koch din Austria şi scenograful Ute Lindenbeck din Germania.

,,Este un spectacol dinamic, foarte colorat, care combină partea de realitate cu cea foarte frumoasă, de imaginaţie şi fabulare, pentru că fiecare dintre noi, indiferent că suntem copii sau deja am ajuns la vârsta maturităţii, avem nevoie zilnic de a visa”, a completat Oltiţa Cîntec, director artistic Teatru Luceafărul Iaşi.

În semn de mulţumire pentru actori, ca un dar de vacanţă, intrarea la această întâlnire generală se face pe baza unei taxe modice de cinci lei. Spectatorii îşi pot achiziţiona bilete de la caseria teatrului de luni până joi între 12-14, iar vineri doar în intervalul orar 17-19.

Reporter Diana Mihai

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.