CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR PREGĂTEȘTE PESTE 50 DE EVENIMENTE

11/02/2020

După nenumărate întâlniri dintre directorul Casei de Cultură a Studenților , Bogdan Crucianu și reprezentanții asociaților studențești a fost finalizat programul de evenimente pentru anul curent . În acest context, instituția urmează să găzduiască peste 50 de evenimente, festivaluri, spectacole și acțiuni culturale.

De punctat este faptul că evenimentele care au devenit deja o tradiție se vor regăsi și în programul acestui an, iar printre acestea se numără Festivalul Artei și Creației Studențești „Gaudeamus”, Festivalul de Creație Vestimentară „Art East” sau Festudis, însă conducerea a pregătit și câteva surprize pentru public.

Referitor la activitățile din luna februarie 2020 vor fi organizate numeroase activități culturale. Iubitorii de cultură sunt așteptați pe 14 februarie la o expoziție colectivă a membrilor de la Clubul de Arte Vizuale ,,ConceptArt“, urmând să fie expuse în foaierul instituției mai multe portrete re realizate de tinerii studenți care și-au transformat pasiunea pentru fotografie în artă și au surprins cele mai frumoase stări la cei din jurul lor

Scopul acestui program de evenimente este de a acoperi o paletă cât mai vastă de activități și domenii, astfel încât spectacole și festivalurile organizate să ajungă la un număr cât mai mare de tineri, determinându-i să se implice pe viitor în acțiuni studențești, să-și fructifice creativitatea, imaginația și energia.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.