CEL MAI MARE DIAMANT DIN ROMÂNIA LA IAȘI

06/03/2020

Dacă aveți drum prin județele Moldovei, opriți-vă și la Iași. Cel mai mare diamant, unic pe piață din Romania, poate fi admirat în toată splendoarea lui. Valorează aproximativ 65 de mii de euro, iar bijuteria exclusivistă poate fi aplicată și unui inel de logodnă sau unui colier fin. Briliantul de aproape 9 karate este cel mai scump existent pe piață din țara noastră, la ora actuală.

Diamantul vedetă are o valoare estimată la 65 de mii de euro. Claritatea îi atestă unicitatea pe piață bijuteriilor exclusiviste din România, spun specialiștii din domeniu.

Sub razele soarelui, briliantul își dezvăluie diverse nuanțe, care îi atestă unicitatea.

Bijuterii în valoare de 2 milioane de euro sunt expuse, în această perioadă, la un hotel de lux din Iași. În total, aproximativ 50 de piese de colecție exclusiviste pot fi admirate în perioada 7 și 8 martie, intrarea fiind gratuită. Printre piesele de colecție regăsim și o altă bijuterie, estimată de specialiști la aproximativ 150.000 de euro. Este vorba despre un set aristocrat, compus din colier și cercei decorați cu 115 diamante, de 27 de karate. Și, un elegant colier din aur alb, pavat cu 204 briliante, de 8,8 karate, estimat la 14.000 de euro, poate fi admirat de iubitorii de bijuterii. Iar pentru un deliciu vizual, 11 picturi semnate de Nicolae Grigorescu, Tonita, Paladi pot fi regăsite în cadrul aceleiași expoziții, menită să celebeze, așa cum se cuvine, aerul primăvăratic și, implicit, ziua femeii.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.