CINE A NINS, SĂ STRÂNGĂ

03/12/2019

Situaţie incredibilă în judeţul Botoşani. A venit iarna, iar Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi nu a semnat contractul pentru  deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Botoşani. Licitaţia pentru desemnarea firmei care  să execute lucrările de întreţinere a drumurilor  naţionale pe timpul iernii a fost finalizată, dar DRDP Iaşi nu a semnat contractul pe motiv că nu sunt bani în buget pentru acest capitol.

A venit iarna, drumurile au fost acoperite cu  zăpadă, iar Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi nu a semnat contractul pentru  deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul  Botoşani, din lipsă de buget. In aceste conditii singura solutie pentru curatarea  drumurilor nationale o reprezinta folosirea  utilajelor proprii de deszapezire si altele care  au fost trimise in judetul nostru.

Licitatia pentru desemnarea firmei care  sa execute lucrarile de intretinere a drumurilor  nationale pe timpul iernii a fost finalizata, doar ca   DRDP Iasi nu a semnat contractul  pentru ca nu  sunt bani in buget pentru acest capitol.

De altfel, la prima zapada, probleme s-au  inregistrat pe drumurile nationale din nordul  judetului unde au avut loc mai multe iesiri in decor  si blocaje, majoritatea cauzate de soferi cu  masini cu cauciucuri de vara.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.