CONFERINȚA NAȚIONALĂ A A.E.S.M

26/10/2019

În zilele de 25 și 26 octombrie, Asociația Evaluatorilor de servicii Medicale, în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, a organizat la Iași Conferința Națională „Colaborarea structurilor spitalului cu structura de management al calității în scopul asigurării și îmbunătățirii calității serviciilor de sănătate și siguranță.

Aflată la cea de a treia ediție din acest an, conferința vine în întâmpinarea nevoilor practice ale profesioniștilor din unitățile medicale, care dispun de o vastă experiență în punerea în practică a sistemelor de management al calității, prin transferul de bune practici în implementarea sistemului de management al calităţii și organizarea proceselor, în vederea acordării serviciilor de sănătate şi îmbunătăţirea practicilor profesionale.

În cadrul acestei conferințe au participat reprezentanți ai structurilor de management din spitale și instituții sanitare, evaluatori de spitale, practicieni, reprezentanți ai unor organisme profesionale, organizații neguvernamentale care oferă servicii de suport unităților sanitare, cât și reprezentanți din partea autorităților publice locale și județene.

De asemenea, ținta acestei manifestări este de a crește siguranța și satisfacția pacienților și de a scădea potențialul risc infecțios pentru pacienți, aparținători și angajați.

Evenimentul din 25 octombrie a avut loc în sala de conferințe ,,Castel Ballroom” din cadrul complexului turistic ,,La Castel” din municipiul Iași.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.