CRIMINALUL DIN TIMIȘ A FOST REȚINUT

04/07/2019

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din județul Timiş, a omorât în bătaie o persoană şi a rănit alte cinci în oraşul Făget şi într-o localitate învecinată. Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat judecătorilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care cea de omor.

 

Bărbatul a fost prins în trafic, după aproximativ 18 ore de căutări, în localitatea Bichigi, unde a comis primul atac, acesta fiind la volanul unui autoturism care nu îi aparţinea. Sute de poliţişti din Timiş şi judeţele învecinate au participat la căutarea suspectului. Autorităţile au folosit în acest scop inclusiv un elicopter şi o dronă, bănuindu-se că suspectul se ascundea într-o zonă împădurită.

 

Poliţiştii spun că nu a opus rezistenţă, însă nu era coerent în vorbire. S-a constatat că bărbatul avea în sânge trei tipuri de droguri, însă acestea urmează să fie confirmate de Institutul de Medicină Legală, unde au fost trimise probe biologice pentru identificarea drogurilor.

Sursa: Agerpres

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.