Curse speciale destinate elevilor, la Iași

17/09/2018

Compania de Transport Public va suplimenta mijloacele de transport pentru elevi și studenți pe 5 trasee. Cursele circulare vor circula dimineața între orele 07:00 și 10:00. Acesta este al doilea an în care municipalitatea pune la dispoziție mijloace de transport special pentru elevi și studenți. Anul acesta, exemplul Iasiului a fost urmat și de Cluj.

În primă fază, Compania de Transport Public va introduce curse speciale pe traseele de tramvai 8 (Baza 3 – Copou), 9 (Tehnopolis – Copou) şi 3 (Dancu – Gară) şi pe traseele de autobuz 36 (Dacia – Breazu) şi 42 (CUG – Copou). Mijloacele de transport vor pleca din staţii în intervalul orar 7:05 – 7:30. Ulterior, din 17 septembrie, CTP va introduce curse speciale pe majoritatea traseelor.

“Deci, traseele vor fi după cum urmează: traseul 3, cu trei unităţi, traseul 36 cu două unităţi, traseul 42 cu două unităţi, traseul 9 cu două unităţi, şi traseul 8 cu încă două unităţi” a declarat Cristian Stoica, Director tehnic RATP.

Primarul Iașiului, are intenția să extindă numărul de mijloace de transport și în zonele, Tomeşti, ieşirea spre Miroslava şi Ciurea.

“Nu în ultimul rând, municipalitatea a oferit elevilor săraci 500 de ghiozdane cu rechizite și dulciuri” a afirmat Mihai Chirica, Primarul Iașiului. 

Mădălina Cronț/ Marcel Cilibiu

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.