Decembrie, o lună plină de surprize la Ateneul din Iaşi

27/11/2018

Luna decembrie aduce la Ateneul din Iaşi o mulțime de evenimente speciale  dedicate iubitorilor de artă: spectacole de teatru, filme, şi multe alte surprize. Printre acestea şi o capelă. Da, da, aţi auzit bine. O capelă.

Aşa cum ne-au obişnit cei de la Ateneul din Iaşi aduc în faţa publicului mari nume ale scenei româneşti. În luna decembrie, luna cadourilor, pe scena Ateneului din Iaşi vor urca  Florin Piersic, Mircea Vintilă, Magicianul Marian Râlea. Tot în luna decembrie va sosi pentru prima oară la Ateneu şi maestrul mult îndrăgit Tudor Gheorghe.

“Vor veni pe scena Ateneului din Iaşi pentru a susţine concerte, spectacole, evenimente. Sperăm să fim la înălţime în ceea ce priveşte ospitalitatea.Sperăm ca toată lumea să fie fericită pentru cadourile pe care noi le-am pregătit pentru ei” a precizat Andrei Apreotesei, manager Ateneul din Iaşi. 

Tot la Ateneul din Iaşi va fi inaugurată, în premieră naţională, o capelă a artiştilor.

“Este vorba despre un spaţiu cu dimensiunile de aproximativ 9 metri pătraţi. Tema artistică a capelei va fi biserica satului din urmă cu 100 de ani. Va arăta precum bisericile din lemn din Maramureş. Sperăm să o terminăm în această lună dar sfinţirea propriu zisă ne dorim să fie în luna aprilie, atunci când Ateneul va împlini 100 de ani” a completat Andrei Apreotesei, manager Ateneul din Iaşi. 

Va fi un spaţiu dedicat în primul rând actorilor şi artiştilor care vin la Ateneu  pentru a avea minute de reculegere, de linişte, de inspiraţie înainte de spectacol, şi, de ce nu,  momente de respiro şi de linişte după spectacol.

“Nu e uşor să dai practic din tine bucurie spectatorilor veniţi la Ateneu” a incheiat Andrei Apreotesei, manager Ateneul din Iaşi. 

Anda Matei/ Marcel Cilibiu

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.