ELEVII ȘCOLII GIMNAZIALE NR.1 DIN COMARNA, ÎN VIZITĂ LA APOLLONIA TV

09/03/2020

În perioada 1-5 martie 2020 Școala Gimnazială nr.1 din Comarna este gazdă pentru cea de a doua întâlnire transnațională în cadrul proiectului ” Social media for educational purposes ”, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus +  ce se derulează în intervalul 2019-2021.

 Cu acest prilej, elevi din țări precum Polonia, Turcia, Bulgaria, dar și România au trecut pragul televiziunii Apollonia TV.

Prin proiectul  ” Social media for educational purposes ” cadrele didactice își propun să vină în sprijinul elevilor și să-i ajute să înţeleagă cât mai bine cum funcţionează mass-media, dar și în ce modalitate ne  influenţează aceasta obiceiurile și alegerile, ce rol și utilitate ocupă în viaţa noastră. De asemenea, elevii au avut șansa de a afla cum și în ce scopuri utilizăm media ca să ne informăm și să comunicăm mai bine, să fim adevărați  utilizatori responsabili . Astfel, mulțumită acestui proiect, elevii  au oportunitatea a-și dezvolta competențele în limba engleză, creativitatea dar și deprinderile în zona media.

Elevii au fost cu adevărat fascinați de ceea ce au găsit în studiourile Apollonia TV și au promis că vor reveni ori de câte ori vor avea ocazia, iar unii dintre ei au mărturisit că își doresc o carieră în jurnalism.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.