FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FILM, DIAPORAMĂ ȘI FOTOGRAFIE „TOAMNA LA VORONEȚ”

27/09/2019

Ediția a XXXIX-a a Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamna la Voroneț” și-a deschis porțile anul acesta pe 26 septembrie, invitând publicul spectator la o suită de evenimente de ținută.

Ediția din 2019 aduce iubitorilor de cultură trei zile de proiecții de film documentare sau lungmetraje de ficțiune, expoziții de fotografie, prezentare de carte, dezbatere, proiecție în aer liber, proiecții speciale a unor filme consacrate în prezența regizorilor și actorilor din rolurile principale.

S-au înscris în festival peste 160 de filme din care au trecut de preselecție 48 din 21 de țări și 3 continente.  Juriul este alcătuit din nume sonore ale cinematografiei și nu numai, iar invitații speciali ai Festivalului sunt: regizorul Nae Caranfil și actorii Mircea Diaconu și Ileana Popovici. Noutatea acestei ediții este introducerea unei noi secțiuni de digiporamă.

Deschiderea festivalului a debutat cu Vernisaj expoziție de fotografie Flashback-Amintiri din Epoca de Aur: Autor Florin Andreescu.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.