Încep lucrările pe 40 de kilometri de drum județean

11/09/2018

La început de toamnă autorităţile judeţene ieşene s-au pus pe treabă. 28 de kilometri de drum județean din Iaşi, afectați de precipitațiile abundente din această vară, vor fi refăcuți în totalitate. Alți 13 kilometri de drum județean vor fi modernizați.

“În următoarele zile vor începe lucrările pe 41 de kilometri de drum judeţean. Este vorba despre trei proiecte semnate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, şi 10 segmente de drum afectate de calamităţile din această vară, pentru care guvernul a trimis bani de reparaţii şi fondul de urgenţă al guvernului”, a comunicat Eliza Chirica, purt cuv Consiliul Judeţean Iaşi.

Contractele pentru  execuția lucrărilor au fost semnate de reprezentanţii Consiliului Judeţean cu mai multe firme din judeţ.

“Suprafeţele de drum asfaltate prinProgramul Naţional de Dezvoltare Locală vor fi reparate pentru suma de 18 milioane de lei, iar cele de la capitolul reabilitări şi reparaţii de urgenţă ca urmare a calamităţilor vor primi de la Guvern un milion de lei”, a adaugat Eliza Chirica, purt cuv Consiliul Judeţean Iaşi.

Printre altele, vor fi lucrări pe Drumul Judeţean 248A, la limita cu județul Vaslui, Drumul Judeţean  DJ 280B Târgu Frumos-Cucuteni, Drumul Judeţean 281 Spinoasa-Belcești.

Anda Matei/Marcel Cilibiu

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.