Incident cumplit la o fabrică de băuturi alcoolice din Botoșani

17/09/2018

Un bărbat de 59 de ani, angajat al unității s-a aruncat într-un cazan fierbinte cu borhot pentru prepararea alcoolului cu o temperatura de aproape 80 de grade Celsius. Bărbatul a fost transportat la spital și internat în secția de reanimare dar medicii spun că starea acestuia este una deosebit de gravă având în vedere că are arsuri pe 95 la sută din suprafață corpului. Prognosticul este unul extrem de rezervat.

 

Bărbatul de 59 de ani a fost adus cu ambulanța în Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta a suferit arsuri pe 95 la sută din suprafață corpului după ce s-a aruncat într-un cazan fierbinte cu borhot pentru prepararea alcoolului la fabrică la care este angajat.  Pacientul, care este într-o stare deosebit de gravă a fost internat pe reanimare, dar din păcate, prognosticul medicilor este unul extrem de rezervat.

 

În paralel, polițiștii și inspectorii ITM au deschis o anchetă. O anchetă internă fac și reprezentanții fabricii. Potrivit reprezentanților firmei la care lucra bărbatul, acesta era angajat că mecanic şi nu ar fi avut ce caută în zona cazanelor cu lichidul periculos și că gestul sau ar fi fost premeditat, din cauza unor probleme personale.

 

Carmen Stan

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.