LANSĂRI DE CARTE ORGANIZATE DE EDITURA CARTEA ROMÂNEASCA EDUCAȚIONAL LA TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS

23/11/2019

În cadrul Târgului de carte Gaudeamus care se desfășoară în perioada 20-24 noiembrie 2019, la București, Editura Cartea Româneasca Educațional a venit cu o suită de noutăți editoriale precum și lansări de carte a unor scriitori români cât și din afara granițelor țării. Autoarea uneia dintre cele mai frumoase și atractive volume pentru cei mici,  Flori Neagu și-a prezentat cartea intitulată Lumea copilariei la standul Editurii Cartea Româneasca Educațional.

Un alt eveniment organizat de Editura Cartea Romaneasca Educational a fost si  lansarea cărții Scrisorile Singurătății de Oana Camelia Șerban. O altă carte lansată în cadrul Targului de carte Gaudeamus este Manualul bunului singuratic de Daniel Corbu, la Editura Cartea Românească Educațional.

O secțiune interesantă a editurii Cartea Romaneasca Educational este sectiunea de carte straina. Unul dintre autorii italieni de proza contemporana – Francesco Altieri  și-a lansat cartea Trei femei în calatorie, în traducerea Nicoletei Dabija.

În cadrul Targului de carte Gaudeamus, la standul Editurii Cartea Românească Educațional, vor avea loc și alte lansări de carte, precum și evenimente editoriale la care vor participa scriitori, critici literari și personalități ale culturii românești

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.