MĂRȚIȘOARE CULTURALE LA CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR

04/03/2020

În această lună conducerea Casei de Cultură a Studenților din municipiul Iași a pregătit pentru public o serie de ,,mărțișoare culturale”, printre care se numără spectacolul ,,Mărțișoare folcorice” , premiera spectacolului ,,Insula femeilor” în regia lui Andrei Ciobanu, festivalul de umor ,,Umor în Iași”, dar și renumitul festivalul de Artă și Creație ,,Gaudeamus”.

 Evenimentele dedicate acestei luni debutează cu spectacolul folcloric”Mărțișoare folclorice”, spectacol în cadrul căruia se vor reuni mai multe ansambluri folcorice studențești, iar aici amintim de: ansamblul Folcloric Studențesc “Doina Carpaților”, Ansambul Folcloric Studențesc “Mugurelul”, și Ansambul Folcloric “Suflet de român” . Totodată , la finele acestei săptămâni va avea loc și premiera comediei ,,Insula femeilor”, piesă de teatru semnată de regizorul Andrei Ciobanu.

Din lista evenimentelor programate pentru această lună nu lipsește nici Festivalul Artei și Creației Studențești „Gaudeamus“, proiect organizat împreună cu asociațiile și ligile studențești din Iași. Prin acest proiect care are în spate o vechime de șapte ani se dorește scoaterea în evidență a potențialului pe care îl au tinerii în realizarea evenimentelor culturale.

Aproape de finalul acestei luni, mai exact în data de 25 martie, ieșenii sunt așteptați la clubul de muzică Richard Oschanitzky, manifestare unde invitatul special va fi Dan Spânu, profesor la Universitatea de Arte George Enescu.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.