O nouă premieră la teatru

07/02/2020

O nouă premieră vă fi pusă în scenă de actorii Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani.
Este vorba de spectacolul “Portugalia”, în regia lui Vladimir Anton, o poveste în care un om își descoperă sau redescoperă sensul, rostul vieții pe parcursul unei întâlniri cu oameni foarte simpli.
Premiera vă avea loc sâmbăta și duminică de la ora 18.00 pe scena de la Casa Tineretului.

Portugalia este o comedie-poate amară uneori, veselă alteori, este o poveste în care un om își descoperă sau redescoperă sensul, rostul vieții pe parcursul unei întâlniri cu oameni foarte simpli, dintr-un loc de la capătul lumii.

Spectacolul este o pledoarie în favoarea curajului de a schimba cursul vieții-atunci când aceasta se impune, o pleadorie în favoarea bucuriilor simple, care pot da consistență vieții ce a devenit searbădă la un moment dat.

Regia este asigurată de Vladimir Anton, scenografia de Gelu Rasca, asistentul de regie fiind Răzvan Amitroaei, în timp ce coregrafia este asigurata de Victoria Bucun.

Din distribuție fac parte Alexandra Vicol, Răzvan Amitroaei, Gheorghe Frunza, Sorin Ciofu, Alexandru Dobynciuc, Bogdan Muncaciu, Gină Pătrașcu -Zamfirache, Valentin Popa și Alexandra Acalfoae.
Prețul unui bilet la această premieră este de 30 de lei.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.