Petiție specială către Jandarmeria Iași

Petiție specială către Jandarmeria Iași

07/09/2018

Petiție specială adresată celor de la Inspectoratul de Jandarmi din Iași. În luna august o petiție scrisă de un copil dintr-un centru de plasament a ajuns pe strada Poatieres, acolo unde este sediul jandarmilor. Marian, autorul scrisorii, se află sub ocrotirea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și suferă de o boală cronică gravă. Marian este cunoscut de jandarmii ieșeni încă din anul 2013, când acesta a mai petrecut o zi alaturi de cei de la Ispectoratul Județean de Jandarmi. Ei au reușit să îi îndeplinească și dorințele împărtășite în ultima scrisoare.

Primul contact al micuțului a fost cu ATV-ul și timp de câteva minute s-a imaginat că se află în urmărirea unui infractor, urmat de un exercițiu de prindere a unui ”hoț” cu ajutorul mașiinii de intervenție. În cele din urmă, satisfacția cea mai mare a lui Marian, a fost dresajul câinelui de intervenție Hera.

Cu ocazia faptului că se apropie și ziua numelui, cu sprijinul Asociației ”Speranță pentru îngerași”, Marian a primit un tort și un cadou din partea celor de la Jandarmeria Iași. Sperăm că această bucurie de astăzi, va fi continuată de stabilizarea sănătății lui Marian și de ce nu, să i se poată găsi o familie.Una peste alta, azi a fost o zi plină de fericire pentru toată lumea. Peste câteva zile Marian va împlini 12 ani. Și postul de televiziune Apollonia tv îi urează La mulți ani, inspirație și vise împlinite!

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.