PROCESE AMÂNATE DIN CAUZA CORONAVIRULUI

13/03/2020

Și instanțele de judecată au luat măsuri speciale din cauza Coronavirusului.
Au fost amânate procesele care au termene de judecată începând cu data de astăzi.
Excepție fac doar cauzele care se judecă în regim de urgențe sau cauzele penale cu arestat în cauză sau în care se pune în discuție măsură arestului preventiv.
De asemenea, au voie să intre în instituțiile de judecată doar cei care au cauze urgențe, dar intră doar dacă folosesc dezinfectantul pus la intrare.

Cei care au treabă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani trebuie să respecte anumite reguli.
Primul filtru-chiar la intrarea pentru public, unde jandarmii fac verificări și nimeni nu intră în instituție daca nu își dezinfectează mâinile.
Pustiu era dimineața și pe holul Tribunalului Botoșani. Și asta pentru că și aici s-au luat măsuri speciale din cauza Coronavirusului.
Procesele s-au amânat și doar cazurile urgențe se soluționează.

Și la Judecătoria Botoșani, toate sălile de judecată sunt igienizate de mai multe ori pe zi, iar toată lumea folosește dezinfectant pentru curățarea mâinilor.
În toate sălile de judecată, dar și la intrarea în instituție sunt disponibile recipiente cu alcool medicinal sau dezinfectant.

Consultarea justițiabililor cu avocații se va desfășura în afara clădirii Judecătoriei Botoșani.
De asemenea, se recomandă că toate persoanele care sunt interesate să depună orice tip de acte procedurale să folosească adresele de e-mail jud- botoș[email protected] sau jud-botoșani- [email protected].
De asemenea, se pot folosi numerele de fax 0231.512.915 sau 0231.511.258.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.