Proiect inedit lansat de un medic ieşean 

13/09/2018

Un medic din Iaşi a demarat un proiect unic în ţară. În perioada următoare zece ieşeni vor beneficia de acest nou concept. Este vorba de un program de evoluţie personală prin care participanţii află care sunt deficienţele din trecut care au dus la realitatea trăită în prezent.

Cu ajutorul unor tehnici moderne, programul “Evolution” îşi propune să formeze specialişti care la rândul lor să poată duce mai departe metodele implementate.

“Conceptul Evolution, vine ca o extracolare a teoriei evoluționiste celebre descrise de Charles Darwin, în originea speciilor, care spunea și s-a demonstrat faptul că toate speciile s-au selectat prin selecție naturală, rezistând cele care aveau abilitățile sau trăsăturile necesare pentru supraviețuire și pentru reproducere” a declarat Ovidiu Alexinschi, medic primar psihiatru. 

Chiar dacă este un proces de durată, oamenii îşi pot schimba stilul de viaţă, rezultatele fiind remarcabile.

Ovidiu Alexinschi, medic primar psihiatru

“In 01.24 Evolution duce mai departe această idee, venind cu un tip de program, un training intensiv pentru explorarea acestor abilități, trecând de straturile superficiale de comportamente, de gânduri și ajungând chiar la nivelul intim, la nivel identitar” a completat Ovidiu Alexinschi, medic primar psihiatru. 

Cei care vor lua parte la proiectul “Evolution” vor participa la trei module bine structurate, care se vor desfăşura din octombrie până în martie. La final, va fi organizată o tabără de pregătire a celor mai buni cursanţi.O parte dintre aceştia pot deveni la rândul lor formatori.

Anda Matei/Marcel Cilibiu

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.