SALA POLIVALENTĂ VA FI MODERNIZATĂ DUPĂ STANDARDE EUROPENE

04/02/2020

Municipiul Iași va beneficia de o  sală multifuncțională modernizată după rigurile impuse de standardele europene. Edilul  Mihai Chirica a prezentat proiectul realizat de proiectanții contractați de Primărie, pentru realizarea noii săli polivalente.

Sala „Regina Maria” va dispune de circa 10.000 de locuri în tribune, fiind structurată pe trei etaje. Sala va fi folosită în permanență ca bază de antrenament pentru sportivi și va găzdui competiții de anvergură locală, regională, națională și internațională. Acest proiect este gândit în așa fel încât să înglobeze atât spațiile pentru spectatori, cât și vestiarele și spațiile pentru presă într-un singur corp, dispuse în jurul incintei de joc, urmând ca la subsol să funcționeze o a doua sală, destinată exclusiv antrenamentelor.

Sala Polivalentă „Regina Maria” este gândită să găzduiască competiții de gimnastică, handbal, baschet, volei și  tenis. Sistemul audio – video va fi unul modern și performant, la fel ca pe marile arene europene.

De asemenea, vor fi amenajate și locuri de parcare suficiente, conexiunea către sală urmând să fie asigurată și prin mijloacele de transport în comun.

Related Ştirile Apollonia TV Articles

Similar Posts From Ştirile Apollonia TV Category

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.