SĂPTĂMÂNA CREIERULUI, AJUNSĂ LA CEA DE A CINCEA EDIȚIE

24/09/2019

În intervalul 18-22 septembrie la Palatul Culturii din Iași are loc cea de a V a ediție a „Săptămânii creierului„ , eveniment organizat de Cercul Studențesc de Neurochirurgie și Asociația Creierului, în parteneriat cu Complexul Muzeal Moldova și sprijinul Primăriei Municipiului Iași. În cele 4 zile, începând cu ora 10.00 până la ora 16.00, pe holurile Palatului Culturii se desfășoară ateliere de lucru și expoziții interactive.

„Săptămâna creierului„ este un eveniment organizat anual ,cu scopul de a răspândi cunoștințe despre sistemul nervos, către elevi, dar și pentru toți cei pasionați de neuroștiințe, prin intermediul unor ateliere interactive, conferințe și lansări de carte.

Mai mulți studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași au decis să le vorbească elevilor și pasionaților de neuroștiințe despre secretele creierului. Cel mai mult s-au bucurat cei mici care au avut șansa de a afla structura neuronului prin diverse jocuri tematice.

Asociația Creierului Iași este o organizație non-profit, care își propune să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a cunoștințelor științifice despre creier și despre bolile acestuia. În acest  context, ACI sprijină proiectele destinate cercetării, popularizării și aplicării științelor despre sistemul nervos în societate.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.