SPULBERATE DE PE TRECEREA DE PIETONI DE UN VITEZOMAN

15/11/2018

Tragedie la Suceava. O mamă a murit şi fiica ei de un an şi jumătate a fost grav rănită pe o trecere de pietoni. Șoferul care circula cu viteză, a intrat în plin în femeia care împingea căruciorul copilului. Precizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. Accidentul a avut loc în apropierea Tribunalului şi a fost surprins de camere de supraveghere ale instituţiei. Femeia a fost proiectată în aer zeci de metri, în urma impactului violent, în timp ce copilul a plonjat 30 de metri în aer, pe trotuar.

Mama a primit primele îngrijiri chiar pe asfalt, de la doi medici care treceau întâmplător prin zonă. Bărbatul de 26 de ani care se afla la volanul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

În ciuda eforturilor, medicii nu i-au putut salva viaţa femeii. Maiorul Irina Airinei în vârstă de 40 de ani era purtător de cuvânt la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni și se afla în concediu de maternitate. Fetița a fost internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava cu leziuni grave dar medicii spun că are șase de supraviețuire.

editor – Silvia Craus / imagini – Realitatea Locală

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.