TABĂRA DE CREAȚIE POPULARĂ „MICII MEȘTERI DIN COPOU”

18/06/2019

Tabăra de creație populară „Micii meșteri din Copou”, se desfăşoară în perioada 17 – 22 iunie 2019, în Parcul Expoziţiei din Iași.

 

Evenimentul, ajuns la cea de-a XII-a ediție, este organizat de Asociatia „Art – Mesteșugurile Prutului”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, Asociatia Dialog pentru Dezvoltare (ADD) Iasi, ASIM Iași, Asociația ROIS Iasi, Centrul de Informare Turistică Iași.

 

Tabăra de creație populară a devenit un reper şi un motiv de bucurie al întâlnirilor, atât pentru meșterii populari, care vin la Iaşi pentru a promova obiceiurile și tradițiile zonei în care locuiesc, cât și pentru elevii dornici să descopere secretele unor meșteșuguri captivante.

Programul se adresează unui număr de 100 de elevi cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani, care vor fi îndrumați de meșteri populari consacrați. În ultima a zi a taberei, sâmbătă, 22 iunie 2019, începând cu ora 9.30, copiii vor expune lucrările realizate, reconstituind atmosfera unui mic târg, la care publicul este așteptat cu drag!

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.