TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS ÎŞI ÎNCHIDE PORŢILE

26/11/2019

Duminică, Târgul de carte Gaudeamus, care s-a desfăşurat în perioada 20-24 noiembrie îşi închide porţile. O prezență distinctă și remarcată între expozanții la Târgul de Carte a fost și prestigioasa editură Cartea Românească Educațional. Editura a pus la dispoziția publicului peste 150 de titluri noi, având o ofertă editorială foarte bine diversificată. Editura a fost reprezentată de președintele acesteia, profesorul Vasile Burlui.

În ultima zi de târg, Editura Cartea Românească Educațional a organizat lansarea cărţilor Trei Ierarhi, Istoria văzută de aproape și despre prima modernitate, în prezența autorului Răzvan Theodorescu. 

De asemenea, Cristina Sandu, unul dintre scriitori nominalizați la premiul Finlandia, cea mai prestigioasă distincție oferită de editurile finlandeze, şi a lansat cartea O balenă numită Goliat, la Editura Cartea Românească Educațional.

   Târgul de carte Gaudeamus, s-a desfăşurat la Romexpo Bucureşti şi a reunit mii de titluri, întâlniri cu scriitori, istorici, traducători, critici literari şi jurnalişti celebri.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.