TARIFELE PE LITORAL CRESC DE LA 1 IULIE

25/06/2019

   Luna iulie vine cu scumpiri în ceea ce priveşte preţurile la cazare pe litoralul românesc al Mării Negre, care pot creşte cu procente cuprinse între 10 şi 20 la sută, dar acestea nu se vor schimba pentru sejururile contractate prin agenţiile de turism. Aceste tarife au fost negociate încă din toamna anului trecut şi rămân neschimbate pe toată durata sezonului estival.

   De la 1 iulie, cele mai mici tarife de pe litoral vor fi întâlnite în Saturn, iar cele mai mari în Mamaia.

   Astfel, pentru hotelurile de patru şi cinci stele din staţiunea Mamaia, preţul pe noapte al unei camere va porni de la 1.000 de lei şi poate creşte până la 1.200, 1.300 de lei, în funcţie de ofertă.

   Tarifele pentru cazarea la un hotel de două stele vor fi cuprinse între 150 şi 200 de lei pe noapte, iar la unul de trei stele, între 250 şi 350 de lei, pe noapte.

   În Eforie, la un hotel de două stele, preţul unei camere va fi cuprins între 120 şi 180 de lei pe noapte, în timp ce la Costineşti, Vama Veche sau 2 Mai, preţurile vor fi în jur de 80-100 de lei la un hotel sau o pensiune.

   Tot de la 1 iulie vor creşte şi preţurile la mâncare, precum şi cele pentru închirierea de diverse ambarcaţiuni de agrement.

   În plus, hotelierii vor mai majora cu câteva procente tarifele la cazare în perioada 15 – 20 iulie, când se intră în perioada de vârf de sezon.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.