TEATRUL „GULLIVER” DESCHIDE STAGIUNEA 2019-2020

06/09/2019

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Galaţi deschide stagiunea 2019-2020, în această duminică, la ora 10.30, cu spectacolul „Pinocchio”. O piesă clasică, însă mereu la fel de atractivă şi fascinantă, ce reuneşte eforturileşi talentul regizorului Daniel Stanciu, al scenografei Daniela Drăgulescu, al ilustratorului muzical Dan Bălan şi pe cele ale actorilorAdina Ariton, Marian Sterian, Elena Marin, Eduard Șișu, Gina Geru, Ionuţ Negrișanu, Aurelian Iorga.

Reprezentând un spectacol de referință, ”Pinocchio” vine la întâlnirea cu cei mici cu aventuri captivante, experiențe fascinante, bucuria jocului dar și a descoperirii lucrurilor și a transformării, prin inițiere și învățare. De fiecare dată,spectacolul “Pinocchio” umple inimile tuturor de emoţie, bucurie şi de dorinţa de a reveni, cu drag, la teatru.

Programul artistic al Teatrului de Păpuşi „Gulliver” din această toamnă va include cele mai îndrăgite poveşti din repertoriul teatrului. Luna septembrie aduce aproape de micii spectatori piesele „Pinocchio”, „De mână cu tine” şi „Peter Pan”, poveşti fermecătoare, apreciate deopotrivă de copii şi adulţi. Sursa:Radio România Cultural

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.