Tragedie la Botoșani. A ars de viu, de ziua lui

19/11/2018

Sfârșit îngrozitor pentru un tânăr din județul  Botoșani, care duminică ar fi împlinit 20 de ani.  Sâmbătă noapte, mașina pe care o conducea a  ieșit de pe șosea, și după un impact puternic de un  cap de pod a luat foc. Tânărul a  ieșit la plimbare, alături de o fată, în comuna Corni,  La un moment dat, acesta ar fi apăsat prea tare pedala  de accelerație și a pierdut controlul volanului. A  ajuns în șanț, s-a dat peste cap și s-a oprit într- un cap de podet. Impactul a fost unul extrem de violent,iar  mașina a luat foc. Conducătorul auto a rămas încarcerat în  autoturismul învăluit de flăcări, iar pasageră din  dreapta a fost aruncată din mașina.  Pompierii i-au găsit trupul carbonizat în autoturism.

Duminică dimineață, la locul unde s-a produs  tragedia, rudele și prietenii tânărului au  aprins lumânări. Acolo se află și mama acestuia  care a plâns continuu. Oamenii din zona au rămas îngroziți de ceea  ce s-a întâmplat.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din  cauza vitezei. Anchetatorii vor încerca să afle dacă tânărul care  și-ar fi sărbătorit ziua de naștere în noaptea  accidentului a băut alcool, înainte să urce la  volan.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.