04/12/2018

Încă un eveniment inedit organizat de Librăria Cartea Românească la Iași. De data aceasta a fost vorba despre lansarea ultimii cărți a prozatorului Răsvan Popescu, vicepreședinte al consiliului național al Audiovizualului.

„De partea bună a ierbii “ , ultimul volum al scriitorului și scenaristului Răsvan Popescu a făcut ca spațiul generos al Librăriei Cartea Românească să pară neîncăpător. Romanul a fost prezentat de poetul și esesistul, Cassian Maria Spiridon, președintele Uniunii Scriitorilor din România, filiala Iași, de scriitorul Nichita Danilov precum și de Adi Cristi.

Dacă primii vorbitori au făcut referire în general la cronologia evenimentelor descrise în carte, scriitorul Adi Cristi a analizat personajele. Ultimul cuvânt a fost cel al autorului care i-a îndemnat inclusiv pe tinerii cititori să cumpere această carte.

Pentru luna decembrie, Librăria și Editura Cartea Românească (https://www.ecredu.ro/) va mai veni și cu alte surprize. Pe 19 decembrie va avea loc lansarea oficială ultimei cărți a fostului prim-ministru Petre Roman, care se va face în prezența autorului.

Reporter Silvia Craus

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.