„ZILELE PORȚILOR DESCHISE” LA UNIVERSITATEA „APOLLONIA” DIN IAȘI

07/06/2019

Universitatea „Apollonia” din Iași organizează, în perioada 7 – 9 iunie 2019, „Zilele Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor care participă la Olimpiada Universul Cunoașterii prin Lectură pentru elevii din mediul rural,.

 

Astăzi a avut loc deschiderea festivă etapei naționale a Olimpiadei, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iasi. În cadrul evenimentului a fost lansată  antologia de poezie cu formă fixă „Lumea din metafora mea”. Volumul, prefaţat de prof. univ. dr. Vasile Burlui, preşedinte al Editurii Cartea Românească Educaţional, reuneşte producţii literare ale unor copii talentaţi.

Cei 300 de olimpici din întreaga ţară au vizitat Centrul Medical DOMENICO din Iaşi, instituţie care pune la dispoziţie servicii medicale de o calitate care se ridică la standardele europene, spaţii moderne şi adecvat amenajate activităţilor medicale, dotare cu aparatură performantă, de ultimă generaţie, personal cu o înaltă pregatire – profesori, medici primari, medici specialişti.

Centrul Medical DOMENICO şi-a asumat, astfel, o misiune nu tocmai uşoară, dar cu siguranţă una dintre cele mai nobile şi mai frumoase – să îngrijească trupul, mintea şi sufletul pacienţilor săi.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.