ELEV DECLARAT CETĂŢEAN DE ONOARE

07/10/2019

   Elevul Tudor Darius Cardaş de la Colegiul Naţional AT Laurian din Botoşani, care a obţinut medalia de bronz la cea de-a 60-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Matematică, desfăşurată în luna iulie, la Bath în Marea Britanie,  a fost declarat cetăţean de onoare al municipiului Botoşani.

   Consiliul Local al municipiului Botoşani i-a acordat această distincţie “în semn de apreciere pentru eforturile, speranţele şi frumoasele sale rezultate”. Tudor Cardaş este elev în clasa a XI-a şi este unul dintre cei mai buni elevi la matematică din România. El spune că distincţia oferită de  municipalitate îl obligă la performanţe mult mai mari. 

   Profesorii se mândresc cu Tudor şi ştiu că acesta are un potenţial deosebit. De asemenea, Consiliul Local a aprobat acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Botoşani şi profesorului Adrian Panaete de la Colegiul Naţional AT Laurian, cel care l-a pregătit pe Tudor Darius Cardaş. Tudor îşi doreşte ca după terminarea liceului să fie student la o universitate prestigioasă. 

   Consiliul Local al municipiului Botoşani i-a acordat aceasta distinctie lui Tudor “în semn de apreciere pentru eforturile, speranţele şi frumoasele sale rezultate”. 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.