Agresiune sexuală în lif

27/01/2020

Prin clipe de groază a trecut în weekend o femeie de 38 de ani din municipiul Botoșani. Aceasta a fost agresata sexual în liftul blocului în care locuiește de un individ de 29 de ani. Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, dar instanța a decis -l plaseze pe tânăr sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Incidentul a avut loc în municipiul Botoșani, sâmbăta dupăamiază. Un tânăr de 29 de ani a urmărit o botoșăneancă de 38 de ani până în scara blocului în care locuiește. Este vorba de un bloc turn, iar femeia era nevoită folosească liftul pentru a ajunge la locuință. Bărbatul a profitat de neatenția botoșănencei și a urcat imediat cu aceasta în lift, blocandu-i orice cale de scăpare. În lift individul și-ar fi dat jos pantalonii și ar fi început se masturbeze în fata femeii. Speriată, aceasta și-a anunțat soțul care la rândul său a alertat Poliția. Individul a fost inițial reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Botoșani, în cazul în care în cele 60 de zile ale controlului judiciar tânărul nu respecta obligațiile impuse de instanță, măsură poate fi înlocuită cu cea a arestului la domiciliu sau a arestului preventiv. În următoarele două luni, polițiștii vor monitoriza activitatea tânărului și vor verifica periodic dacă acesta respectă obligațiile impuse.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.